Verblijf in een luxe appartement

Bergdorp Grächen

Grächen is een gezellig bergdorp gelegen op een plateau op 1600 meter hoogte, in het Zwitserse Mattertal. Hier hebben wij ons vakantiehuis Chalet Myriam ingedeeld in 3 verschillende appartementen en een studio, waaronder Appartement Matterhorn (8 personen) en Appartement Weisshorn (6 personen) en de studio (3 a 4 personen). De appartementen zijn zeer geschikt voor gezinnen met kinderen en families. De studio is zeer geschikt om extra te huren voor opa en oma. Apart maar toch dicht bij de kinderen en kleinkinderen. De studio bevindt zich in het souterrain en heeft een aparte hoofdingang. Het vakantiehuis biedt ruimte, comfort, ontspanning en geeft veel vrijheid. Weg van de drukte en midden in het authentieke dorp. Ons vakantiehuis ligt op slechts 200 meter van de (ski)lift. Wandelen , skiën, ontspannen en tot rust komen. Het kan bij ons. 

Kom tot rust

Vakantie met kinderen

In de winter is er het grootste en mooiste Sisu familiepark van Zwitserland.

In de zomer maakt u spannende GPS-speurtochten langs bergstroompjes in het bos of langs de SNP Wildroute. Gaat u op ontdekking langs verbogen ‘Ravensburger speelhutten. Kunnen de kinderen ravotten in het fraaie in-en outdoor speelpark  En nog veel meer. 

Vinden kinderen het wandelen saai? Ga dan eens met ze trottbiken.

Er zijn diverse leuke klimparken.
Het Leukerbad en Brigerbad zijn 2 bijzondere baden die echt de moeite van het bezoeken waard zijn. 

Beide zijn thermaalbaden met een uitgebreid saunacomplex, binnen- en buitenbaden, spectaculaire glijbanen en stroomversnellingen. 

Vanaf CHF 385,00 per nacht

Appartement Matterhorn

Appartement Matterhorn is vernoemd naar de wereldberoemde bergreus, die zich op de grens van Zwitserland en Italië bevindt. De Matterhorn van maar liefst 4478 meter is één van de meest gefotografeerde bergen ter wereld. In appartement Matterhorn verblijf je met 8 personen. Je hebt uitzicht op de rustgevende bergruggen. 

Appartement Weishorn

Appartement Weisshorn is vernoemd naar de achtste losstaande bergtop in de Alpen van méér dan 4500 meter hoog.  In appartement Weisshorn verblijf je met 6 personen en kijk je vanuit het terras (met BBQ) uit over de adembenemende natuur. 

Vanaf CHF 287,00 per nacht
Vanaf CHF 150,00 per nacht

Studio

De studio bevindt zich in het souterrain en biedt ruimte aan 3 á 4 personen. Er bevindt zich een luxe badkamer en een ruim tweepersoonsbed 180 x 200 cm in de eet/slaapkamer, daarnaast is er een extra slaapkamer met een tweepersoons bed 140 x 200 cm. Een knusse studio met Hottub en Sauna voor de deur.